مزونیدلینگ چیست؟
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که زمان شستن صورت تان نگاه دقیق تری به پوست تان بیاندازید و لک ها و تیرگی های پوست تان را دقیق تر نگاه کنید. در همان حین است که به فکر رفع این نواقص می افتید. مزونیدلینگ از جمله روش های درمانی این تیرگی های پوست است که سوزن های آغشته به مواد مفید برای پوست را به کمک دستگاهی مخصوص وارد پوست می شوند. در مزونیدلینگ از کوکتل های مزوتراپی استفاده می شود، هر کوکتل با توجه به نوع درمان متفاوت است و باعث می شوند اثر بخشی چندین برابری داشته باشد.
مزونیدلینگ صورت چیست؟
مزونیدلینگ صورت یک روش نوین برای جوانسازی پوست بشمار می رود. در این روش سوزن هایی بسیار ریز که تقریبا حس نمی شوند با دستگاهی به سرعت به پوست وارد و خارج می شوند. شاید در کلام عمل ترسناکی به نظر بیاید، اما باید گفت که سوزن ها اصلا احساس نمی شوند. این عمل مسبب آن است که گردش خون، کلاژن سازی و گردش سلول های پوست به اجبار صورت بگیرد و در نهایت منجر به جوانسازی پوست شود.
مزایای روش مزونیدلینگ صورت شامل کاهش خطوط ریز، سالم تر شدن پوست، هیدراته کردن بافت ها، یک دست شدن سطح پوست، کاهش رنگدانه های پوست که تغییر رنگ داده اند، رفع اسکار و آکنه، بسته شدن منافذ باز صورت و کمتر شدن جوش های سر سیاه می باشد. پس از انجام این روش احتمالا پوست کمی قرمز و ملتهب باشد که طبیعی است. در صورتی که طی یک هفته از پوست تان مراقبت کنید، یعنی برای مثال آن را در برابر نور خورشید، گرما، لایه بردارها و… محافظت کنید پوست خود به خود بهبود می یابد. چهار روز بعد از انجام مزونیدلینگ شاهد خشک شدن و پوسته شدن پوست خواهید بود، اما پس از رسیدن به روز ششم متوجه می شوید که پوست درخشان تر و صاف تر از قبل خواهد بود.
بیشتر بدانید: اسیدتراپی پوست چیست و چگونه انجام می شود؟
هدف از انجام مزونیدلینگ چیست؟
هدف اصلی که این روش بر روی آن تمرکز دارد جوانسازی پوست می باشد. مزونیدلینگ به مرور زمان سلول ها را بازسازی و لایه های مرده سطحی و عمیق را حذف می کند. همچنین این امکان را فراهم می آورد که لایه های جدیدی از پوست تشکیل شوند. حتی اگر جای آکنه بر روی پوست مانده باشد، مزونیدلینگ آنها را هم هدف قرار داده و ترمیم می کند. رفع جای جوش، رفع چین و چروک دور چشم و گردن و از بین بردن جای زخم های جراحی شکم هم با مزونیدلینگ قابل انجام هستند.
فواید مزونیدلینگ چیست؟
- تضمین کلاژن سازی
- رفع چین و چروک ها و خطوط ریز پوست
- ترمیم پوست با کلاژن سازی
- حفظ رطوبت پوست به واسطه اسید هیالورونیک
- سفت تر کردن پوست
- درمان جای زخم و اسکار
عوارض مزونیدلینگ چیست؟
- التهاب و تورم پوست پس از مزوتراپی
- عفونت پوست با ویروس هرپس سیمپلکس
- میلیا که به راحتی قابل درمان است.
- شعله ور شدن آکنه ها
مزونیدلینگ برای چه افرادی مناسب چیست؟
- کسانی که جای زخم و آکنه دارند.
- کسانی که پوست شلی دارند.
- کسانی که پوست کدر، کم آب و بدون درخشش دارند.
- افرادی که هایپرپیگمانتاسیون دارند.
- افرادی که چینو چروک و خطوط ریز دارند.
- کسانی که قصد جلوگیری از پیری زودرس را دارند.
- کسانی که پوست پف کرده دارند.
- کسانی که سلولیت پوستی دارند.
- کسانی که قصد مقابله با چربی های سطحی بدن شان را دارند.
مزونیدلینگ برای چه کسانی مناسب نیست؟
- افرادی که در سطح پوست شان آفتاب سوختگی دارند.
- بیماران دیابتی.
- افرادی که دارای آکنه و جوش های چرکی هستند.
- کسانی که در سطح پوست شان نشانه هایی از عفونت دارند.
- پوست های حساس و مختلط
- پوست های ناپایدار
- افرادی که با بیماری های خود ایمنی درگیر هستند.
- افراد سیگاری
- افرادی که به علت استفاده از لیز ر پوستی ملتهب دارند.
موارد منع انجام مزونیدلینگ چیست؟
اگر شامل موارد زیر هستید از انجام مزونیدلینگ خودداری کنید؛
- التهاب پوست و آبسه
- تبخال
- آلرژی
- بارداری
- شیردهی
- بیماری های نئوپلاستیک
- ضایعات التهابی
- درمان با داروهای ضد انعقاد
- دیابت
در مزونیدلینگ از چه موادی استفاده می شود؟
- اسید هیالورونیک غیر متقاطع
- ویتامین ها
- آنتی اکسیدان ها
- مواد معدنی
- اسید آمینه
- پپتیدها
- فاکتورهای رشد
در مزونیدلینگ چه اتفاقی می افتد؟
مزونیدلینگ درمانی مشابه میکرونیدلینگ است با این تفاوت که طی درمان با کوکتل هایی با خواص متفاوت، سوزن ها به عمق لایه مزودرم وارد می شوند و درمان را موثرتر می کنند. هدف از انجام این درمان تحریک بدن برای تولید کلاژن بیشتر، داشتن پوستی صاف و جوان و رفع چین و چروک ها و رفع رنگدانه ها است. شاید تا یکی دو روز بعد از مزونیدلینگ همچنان تحریک شدن پوست را حس کنید، اما نگران نباشید چرا که دو یا سه روز بعد رو به بهبودی می روید. سعی کنید تا بهبودی کامل پوست فعالیت هایی که پوست را تحریک می کنند تا تعریق کند انجام ندهید. نور خورشید، گرما و اشعه ماورا بنفش عوامل تحریک کننده پوست هستند، پس از آنها دوری کنید.
فرق میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ چیست؟
هر دوی این روش ها با یک دستگاه سوزنی انجام می شود، اما در انجام روش و محصولاتی که بکار می روند متفاوت هستند. در مزونیدلینگ مزوسرم هایی که فرموله شده هستند بکار می رود و جایگزین هیالورونیک اسید هستند. با توجه به نیازتان هر یک از سرم های احیا کننده، درمان اسکار یا هایپرپیگمانتاسیون می توانید انتخاب کنید. عمق ورود سوزن ها دیگر تفاوت این دو روش می باشند، که در روش میکرونیدلینگ سوزن ها به عمق بیشتری وارد می شوند تا بدن را تحریک کنند. اما مزونیدلینگ با درماپن صورت می گیرد و با ایجاد سوزن های کم عمق. در روش مزونیدلینگ تنها سطح پوست راه گشایی می شود برای ورود مواد مراقبتی پوست.
مزونیدلینگ مو و ابرو چیست؟
در مزونیدلینگ مو و ابرو که نام دیگر آن مزوتراپی است، به کمک تفنگ یا سرنگ مخصوص ترکیبات مفیدی برای مو را به سر تزریق می کنند تا پیازهای مو تقویت و فولیکول ها تغذیه شوند. مزوتراپی این دو ناحیه اثرگذاری خوبی برای جلوگیری از ریزش موها دارد و حتی اگر فولیکول های مو آتروفی باشند می تواند سبب رشد مجدد مو شود. ویتامین ها، روی، اسید نوکلئیک، کو آنزیم ها و اسید آمینه ها مواد مفیدی برای مو هستند که هم موی سر و هم موی ابرو را تقویت می کنند.
رابطه درمان ریزش مو و مزونیدلینگ چیست؟
درباره رابطه ریزش مو و مزونیدلینگ باید بگوییم که این دو با یک دیگر رابطه خوبی دارند، یعنی در طول درمان با این روش تزریق ها به قسمت کناری و بالایی پوست سر صورت می گیرد. برای درمان فشرده نیاز است که تا مدت دو ماه، هفته ای یک بار تزریق انجام شود. بعد از آن هم هر ماه یک جلسه تمدید کافی است. مزوتراپی معمولا از درمان های موثر برای افراد درگیر با ریزش مو است و معمولا ۷۰ درصد پس از تزریق مواد مغذی به سر، از ریزش مو کاسته می شود. حتی این امکان وجود دارد که موها ۳۰ درصد رشد مجدد داشته باشند. به علاوه مزونیدلینگ بیماری آلوپسی که حتی در سنین جوانی رخ می دهد و ریزش موهای فصلی را هم درمان می کند.
چرا میکرونیدلینگ برای درمان ترک ها و جای زخم مناسب تر است؟
زخمی که کنترل شده باشد سلول ها را تحریک می کند تا زخم را بهبود دهند و فاکتورهای رشد را برای تولید کلاژن و الاستین تحریک می کند تا بلوک های سازنده پوست سالم باشند. مزونیدلینگ تنها می توانید با این کار جای پر کننده ها را بگیرد و جای زخم، کشیدگی پوست و ترک ها را درمان کند. اما میکرونیدلینگ زخم های کنترل شده ایجاد می کند.
روش ترکیبی بوتاکس و مزونیدلینگ چیست؟
ترکیب بوتاکس و مزونیدلینگ روشی نوین است به نام مزوبوتاکس که در آن محلول مزوتراپی و سم بوتولینوم به پوست تزریق می شوند. غلظت سم بوتولینوم در این روش کمتر می باشد و تاثیری متفاوت تری نسبت به درمان چین و چروک دارد. مزوبوتاکس را به سطح پوست تزریق می کنند تا حالت اولیه پوست حفظ شود و چین و چروک ها صاف شوند. به علاوه این روش تولید سبوم، منافذ و تعریق را هم کاهش می دهد. از مزایای دیگر این روش می توان موارد زیر را نام برد؛
- رساندن ترکیبات مفید مثل اسید آمینه ها، پپتیدها و فاکتورهای رشد به پوست
- روشی بدون درد است.
- درمانی برای بخش های گردن، صورت و دکلته است.
- با دستگاه Vital Injector انجام می شود.
- از روز چهارم به بعد اثر گذاری می کند تا ۱۴ روز بعد از اثرات کاملاً هویدا هستند و تا ۳ الی ۶ ماه باقی خواهند ماند.
- تا ۳ ساعت بعد از تزریق قرمزی ایجاد شده از بین می رود.
- بهتر است پس از انجام آن در برابر نور خورشید قرار نگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید