آنزیم تراپی چیست
دستیابی به اکسیر جوانی، در فضای کنونی دیگر یک معجزه یا آرزو نیست. بلکه چندین و چند روش درمانی تهاجمی، نیمه تهاجمی و غیر تهاجمی ارائه شده است که با کمک آنها می توان سطح مراقبت از پوست را به مراتب افزایش داد و حتی با برطرف کردن چین و چروک و جای لک و تیرگی در پوست باعث جوانسازی آن شد. یکی ار روش های درمانی موفق در این زمینه آنزیم تراپی است که نباید استرس نوع درمان مانع از انجام آن شود. چرا که موفقیت های بسیار گسترده ای در آنزیم تراپی ایجاد شده است که درصد آسیب های جزئی در آن بسیار ناچیز و محدود بوده است. حتما نام این درمان را شنیده اید اما اگر بخواهید برای انجام آن اقدام کنید و بدانید آنزیم تراپی چیست؟ نیاز است که اطلاعات زیر را در این زمینه مرور کنید.
آنزیم چیست؟
دسته ای از پروتئین ها که طیف گسترده عملیاتی را بر روی پوست و بافت سلول های بدن انجام می دهند از جمله تجزیه مواد، دفع مواد مضر، افزایش کلاژن سازی، ساخت و تجزیه بافت ها، کمک به تسریع واکنش های شیمیایی و .. به نام آنزیم شناخته می شوند. در واقع آنزیم ها مواد مضر را از بافت سلولی پوست دفع می کنند و مواد مغزی و اکسیژن مورد نیاز این بافت ها را ارائه می دهند. انجام سوخت و ساز صحیح و درست بافت سلولی پوست سبب شادابی، استحکام و تقویت آن می شود. در نتیجه فرد با پوستی سالم و زیبا همراه می شود.
آنزیم تراپی چیست؟
درمانی که به کمک اعمال آنزیم ها و ایجاد تغییر در آنها صورت بگیرد به نام آنزیم تراپی شناخته می شود. اما چطور می توان در سطح آنزیم موجود در بافت پوست تغییر ایجاد کرد؟ طی فرآیند آنزیم تراپی کانال های مویرگی گشاد می شوند و در این شرایط بخاطر تنش وارده، تحریک پذیری بافت افزایش می یابد و سطح خون رسانی و اکسیژن دهی به مقدار قابل توجهی بالا می رود.
برای اطلاعات بیشتر: دوره آموزشی آنزیم تراپی پوست
با افزایش سن برخی سلول های بافت پوست حیات خود را از دست می دهند. کمک دیگری که این روش در جهت افزایش سلامتی پوست می کند لایه برداری سلول های مرده از سطح بافت پوست است. زمانی که این لایه برداری صورت بگیرد منافذ پوست باز می شوند و خروج سم و مواد زائد با کمک تخلیه لنفاوی انجام می شود.
حالا لکه های پوستی کمرنگ می شوند که با تمدید درمان به صورت کامل از بین می روند و فرد از زیبایی و جوانی پوست خود لذت خواهد برد.
نوع فرآیند آنزیم درمانی از درون به بیرون است. پس عارضه و مشکلی که از درون پوست را تحت تاثیر قرار دهد، با کمک این روش درمان می شود.
فرآیند درمانی آنزیم تراپی پوست
این نوع درمان شامل دو مرحله لایه برداری و یک مرحله ماسک گذاری آنزیمی می باشد. محدوده ماسک گذاری صورت و گردن و قسمت بالای سینه می باشد. طی فرآیند آنزیم تراپی بعد از لایه برداری مرحله اول از ماسک آنزیمی استفاده می شود که زمان این ماسک گذاری حدود 45 دقیقه است. اثر گذاری ماسک بر روی پوست صورت کاملا قابل درک است و باعث ایجاد تپش در پوست فرد می شود. این تحریک سازی کمک می کند پوست از درون احیای خود را آغاز کند و سفتی، درخشندگی و زیبایی آن افزایش یابد. چرا که با دو مرحله لایه برداری، به خوبی سم زدایی و حذف بافت مرده صورت گرفته است و دیگر سد و مانعی وجود ندارد.
نحوه اثر گذاری آنزیم تراپی بر پوست
زمانی که آنزیم تراپی بعد از ماسک گذاری انجام شود، منجر به ایجاد سیستم وریدی در محدوده مشخصی از پوست می شود که با اثر پلاسماتیک همراه است. مویرگ های پوست که تحت تاثیر ماسک گشاد شده اند، با این اثر پلاسماتیک خون رسانی بهتری را انجام می دهند و سطح اکسیژن دریافتی توسط بافت پوست را افزایش می دهند. حالا نتیجه مورد نظر در بافت پوست که شامل افزایش آنزیم جهت پاکسازی و احیای پوست است بدست می آید و با اثر گذاری آنزیم تراپی جوان سازی پوست و ایجاد شادابی در آن رخ می دهد.
فواید آنزیم تراپی پوست
خیلی از افراد می پرسند که برای دسترسی به چه مزایا و ویژگی هایی باید تحت آنزیم تراپی قرار بگیریم؟ پس نیاز است فواید و مزایای مهم آنزیم تراپی را که به شرح زیر است بدانیم:
-
سم زدایی و دفع مواد مضر
برای اینکه بافت های جدید پوست به خوبی رشد کنند و در بالاترین سطح سلامتی قرار داشته باشند، نیاز است که سم زدایی و دفع مواد مضر به صورت کامل انجام شود. یکی از اثر گذاری های آنزیم تراپی اسمز معکوس است که با کمک غدد لنفاوی سم زدایی را به صورت کامل در طول فرآیند ماسک گذاری انجام می دهد.
-
افزایش اکسیژن رسانی به پوست
هرچه سطح اکسیژن دریافتی پوست بیشتر شود، سلامتی و شادابی آن نیز افزایش می یابد. اثر پلاسماتیک ایجاد شده در فرآیند آنزیم درمانی بر روی مویرگ ها، شرایط را برای افزایش اکسیژن رسانی به پوست فراهم می کند.
برای خرید ماسک اکسیژن اکلادو کلیک کنید.
-
افزایش استحکام پوست
با افزایش سن ساختار بافت پوست اگر به خوبی احیا نشود، به دلیل وجود سلول های فاقد حیات و همچنین از دست رفتن خاصیت الاستیک پوست، کیفیت خود را از دست می دهد و دچار افتادگی می شود. آنزیم تراپی با لایه برداری بافت های قدیمی را حذف می کند و با تشکیل بافت جدید، سطح استحکام پوست بالا می رود.
-
بازسازی سریع پوست
هرچه بافت پوست از سلول های زنده بیشتری تشکیل شده باشد و به خوبی توسط گردش خون تغذیه شود، سریعتر آسیب های ایجادی در خود را ترمیم می کند. سلول های مرده در پوست مانع احیای کامل آن می شود. با رفع این مورد در آنزیم تراپی، می توان به بازسازی پوست کمک کرد.
-
برطرف کردن انواع لک و تیرگی پوست
طی مسیر رشد انسان، پوست او دچار تغییراتی می شود که برخی مربوط به یک سن خاص مانند دوره بلوغ است و برخی به دلیل تاثیر آفتاب، بیماری های ارثی، کک و مک و … است. با کمک آنزیم تراپی سطح این نوع پوست ها لایه برداری می شود و بافت های مرده مربوط به جای جوش و تیرگی با بافت های جدید جایگزین می شوند.
-
جوانسازی پوست
تمام مزایای گفته شده از آنزیم درمانی در جهتی پیش می رود که جذابیت و کیفیت پوست را افزایش دهند و هر آنچه برای یک پوست جوان شامل تغذیه مناسب، خون رسانی بالا، تحریک پذیری کلاژن سازی، جایگزینی سلول مرده با سلول زنده، دریافت اکسیژن کافی و … نیاز است توسط آنزیم تراپی فراهم می شود.
مشکلات مرسوم پوستی که با آنزیم تراپی درمان می شود
با کمک آنزیم تراپی زیر نظر متخصص با تجربه و توانا می توان بسیاری از مشکلات پوستی رایج در جامعه را که شامل موارد زیر است بر طرف کرد:
- سرخی پوست (رزاسه)
- انواع لک و کک و مک پوستی
- آکنه پوستی
- حساسیت های پوستی
- پوست دهیدراته
- اگزما
- خشکی شدید پوست
- قرمز شدن پوست
- پوست های تیره در نواحی دور چشم و ..
آنزیم تراپی پوست در چه نواحی انجام می گردد؟
فرآیند آنزیم درمانی پوست با توجه به توانایی متخصص و هدف درمانی در نواحی مختلف و با شرایط ویژه انجام می شود که سه مورد مهم آن عبارتند از :
- عضلات صورت : عضلات و محدوده پوست صورت با آنزیم تراپی شاداب تر، سفت تر و جوان تر می گردد.
- رگ های خونی: محدوده بعدی که با کمک آنزیم تراپی تحریک در آن ایجاد می شود، رگ های خونی هستند که عمل انتقال مواد مغزی و اکسیژن را انجام می دهند. تعداد این مویرگ ها بسیار زیاد است و همین موضوع سبب اثر بخشی بر پوست می باشد.
- سیستم لنفاوی: سیستم تصفیه کننده خون و همچنین دفع مواد مضر بدن که به صورت غدد لنفاوی و عروق لنفاوی فعالیت می کند. با انجام آنزیم تراپی، عوامل تحریک زا شامل آنزیم های فرموله به کمک غدد لنفاوی می آیند و عملکرد آن را به حد قابل قبولی تسریع می کنند.
سوالات متداول
1. انجام آنزیم تراپی برای چه افرادی مناسب است؟
آنزیم تراپی با توجه به نوع درمان، محدودیت و مانع خاصی ندارد و در بیشتر موارد برای جنبه زیبایی می توان از مزایای این روش درمانی استفاده کرد و افرادی که دارای خشکی پوست، منافذ باز پوست، کک و مک، لک های پوستی، حساسیت ها و …. باشند مهمترین گزینه های انجام این درمان می باشند.
2. آنزیم تراپی با لایه برداری شیمیایی چه تفاوتی دارد؟
در لایه برداری شیمایی مواد مورد استفاده مواد شیمیایی می باشند که حساسیت های بالایی را نیز در اکثر اوقات ایجاد می کنند ولی آنزیم تراپی به این شکل نیست و سطح حساسیت کمتری دارد.
3. تفاوت آنزیم تراپی با سایر روش های فیشیال چیست؟
اگر ماندگاری طولانی تری هدف باشد آنزیم درمانی نسبت به روش های فیشیال بازدهی بهتری دارد چرا که اثر بخشی جوانی و شادابی با کمک این روش در عمق بافت پوست ایجاد می شود و همین موضوع باعث رضایتمندی بیشتر افراد از این درمان می شود.
دیدگاهتان را بنویسید