میکروبلیدینگ چیست؟
از جمله روش های زیبایی که بدون آن که جراحی یا تزریق داشته باشد تا به شما ابروهایی پهن هدیه دهد، میکروبلیدینگ است. این که ابروها خوش حالت و خوش فرم باشند، خواسته هر فردی است، چون ابرو می تواند نقش بسزایی در زیبایی چهره داشته باشد. هر چند که امروزه ابزارهای آرایشی فراوانی مثل مداد ابرو، سایه ابرو، قلم ابرو، ریمل ابرو و… به بازار آمده اند تا ابروهای زیبایی را به شما بدهند اما همه ی آنها غیردائمی بوده و با شستشو پاک می شوند. ولی باید گفت میکروبلیدینگ تقریبا دائمی بوده و تا مدت ها روی ابرو اثر می گذارد.
میکروبلیدینگ چیست؟
میکروبلیدینگ ابرو یکی از جدیدترین روش های زیبایی ابرو می باشد که زمان انجام آن آرایشگر خراش های کوچک و ظریفی روی پوست ایجاد می کند و این خراش ها را با رنگدانه های شبیه رنگ خود ابرو پر می کند. این عمل تا جایی انجام می شود که تمام بخش های خالی ابرو پر شود و حالتی جذاب پیدا کند.
میکروبلیدینگ نسبت به هاشور ابرو، تاتو و روش های دیگر نتایج طبیعی تری ایجاد می کند. توجه کنید که این روش را حتما توسط یک آرایشگر ماهر و با تجربه انجام دهید تا ابروها در نهایت یک دسته و قرینه باشند. میکروبلیدینگ باید ۴ الی ۶ هفته آتی تمدید شود تا هم ماندگارتر شود و هم طبیعی و زیباتر به نظر برسند. خط هایی که در روش میکروبلیدینگ زده می شوند همانند تارهای ابرو نازک و طبیعی هستند و همین هم دلیلی بر بهتر بودن روش میکروبلیدینگ ابرو از سایر روش ها شده است.
بیشتر مطالعه کنید: کربوکسی تراپی چیست؟
مزایای انجام میکروبلیدینگ چیست؟
- طبیعی بودن حالت ابروها
- دوام نسبتا بالا
- پاک نشدن با شستشو
- بدون نیاز به جراحی
- روشی آسان و در دسترس
معایب انجام میکروبلیدینگ چیست؟
- بدون استفاده از نیروی الکتریکی یا اتومیشن برای رنگ دهی به ابرو و فشار با دست ها
- یادگیری دشوار جهت حصول نتایج طبیعی و ماندگار
- گاها ایجاد خط هایی ضخیم تر از ابرو
- تخریب بافت پوست و ایجاد زخم به علت کشیده شدن تیغ بلیدینگ
- احساس درد در زمان انجام آن
میکروبلیدینگ ابرو برای چه کسانی مناسب است؟
این روش روش مناسبی برای پر کردن بخش های خالی ابرو است و در کل هر فردی که ابروهایی با نواحی خالی پراکنده دارد یا در حالت کلی ابروهای نازکی دارد، می تواند از این روش بهره ببرد. بطور کلی می توان گفت که حتی این روش جایگزین مناسبی برای کسانی است که نمی خواهند کاشت ابرو انجام دهند. چرا که اگر توسط فردی ماهر انجام شود، به همان اندازه زیبا و طبیعی می تواند باشد.
نکات مهم برای انجام میکروبلیدینگ کدام اند؟
- از یک ماه قبل روش های پاکسازی پوست، لایه برداری، میکرونیدلینگ، میکرودرم ابریژن، لیزر درمانی را استفاده نکنید.
- مواد غذایی حاوی ویتامین E و داروهای حاوی ویتامین E را میل نکنید .
- از دو هفته قبل انجام این روش لیزر موهای زائد یا اپلاسیون، یا تزریق ژل و بوتاکس را به تعویق بیاندازید.
- اگر پوست تان دچار آفتاب سوختگی شده است، تا زمان بهبودی کامل پوست صبر کنید.
- در زمان قاعدگی این روش را انجام ندهید، چرا که امکان دارد درد بیشتری حس کنید.
- زمان انجام میکروبلیدینگ ابروها را تمیز کنید و از هیچ مواد آرایشی در آن استفاده نکنید. برای آن که پوست حساسیت ندهد، ابتدا آن را روی پوست دست تان امتحان کنید.
عوارض جانبی میکروبلیدینگ چیست؟
انجام میکروبلیدینگ ابرو از آن اقداماتی است که معمولا در افراد عارضه سخت یا شدیدی ایجاد نمی کند. اما اگر به دست افراد غیر متخصص و بی تجربه انجام شود قطعا فرد را با عارضه هایی روبه رو می کند. برای مثال ممکن است سوزن از بافت سطحی خارج شود و به بافت های زیرین آسیب بزند. هم چنین ممکن است:
- درد
- تورم
- سوزش
- خارش
- عفونت
- واکنش آلرژیک به کرم های بی حسی و رنگدانه ها
- قرمزی پوست
را همراه داشته باشد.
مراقبت های پس از انجام میکروبلیدینگ چیست؟
- زخم ها را دستکاری نکنید چون باعث عفونت هایی می شوند.
- رنگ ابروها ابتدا کمی تیره است اما کمی بعد از ریختن زحم ها، رنگ ابرو روشن تر می شود.
- اگر احساس خارش داشتید، سعی کنید محل زخم را نخارانید تا آسیب نبینند.
- در صورت بروز تحریکات و آلرژی شدید با پزشک در میان بگذارید.
- طی یک هفته اول از شستن و خیس کردن ابروها خودداری کنید.
- روی ابرو را نشویید.
- تا زمانی که زخم ها کامل خوب نشده اند، در محیط های آلوده و شامل گرد و غبار قرار نگیرید.
چه کسانی نمی توانند میکروبلیدینگ انجام دهند؟
- افراد با سابقه اگزما
- افراد دارای پوست کلوئید ساز
- افراد مبتلا به دیابت و بیماری های خودایمنی
- خانم های باردار
- افراد مبتلا به پسوریازیس و اسکلردرمی
- افراد دارای اختلال انعقاد خون
- افراد دارای عفونت های قارچی یا باکتریایی فعال یا زخم باز در اطراف ابروها
ماندگاری میکروبلیدینگ چقدر است؟
هر چند که خراش هایی که میکروبلیدینگ ایجاد می کند، سطحی هستند اما ماندگاری این روش را کم نمی کند. طبق نظرات افراد این روش از ۶ ماه تا ۲ سال ماندگاری دارد. هر چه بتوانید از میکروبلیدینگ ابروهایتان بهتر مراقبت کنید ماندگاری بیشتری را شاهد خواهید بود. همچنین میزان نگه داری رنگ در پوست هم می تواند موثر باشد.
چه عواملی در ماندگاری میکروبلیدینگ ابرو موثرند؟
1- جلسات ترمیم:
انجام میکروبلیدینگ ابرو نیاز دارد که دو هفته الی یک ماه پس از انجام شدن ترمیم شود. تکرار جلسات به نوع پوست مربوط است. در فرآیند ترمیم جلسات میکروبلیدینگ ابرو به رنگدانه هایی که در ابتدا وارد پوست شده اند، مجددا رنگ اضافه می شوند تا ماندگارتر می شوند.
2- مراقبت های بعد از انجام آن:
روش میکروبلیدینگ از آن روش هایی لست که به مراقبت نیاز دارد. آرایشگر باید بعد از این که انجام آن به اتمام رسید، نکات مراقبتی را بازگو کند. در صورت عدم رعایت نکات مراقبتی زمان و هزینه ای که صرف شده است به هدر می روند.
3- کیفیت رنگدانه های کاربردی:
رنگدانه هایی که در روش میکروبلیدینگ استفاده می شوند باید با کیفیت باشند تا تاثیر مستقیم برو روی پوست بگذارند. همچنین رنگ هم می تواند در ماندگاری موثر باشد بطوری که رنگ های تیره تر ماندگاری بیشتری دارند و با مرور زمان تنها کم رنگ تر می شوند اما رنگ های کم رنگ با گذر زمان و شستشو بطور کل پاک می شوند. کیفیت رنگدانه ها توسط شما تشخیص داده نمی شوند و تنها آرایشگر می تواند این موضوع را تشخیص دهد.
4- مهارت آرایشگر:
به هر میزان که آرایشگر مهارت بیشتری داشته باشد، ماندگاری و زیبایی هاشورها بیشتر خواهند بود. حرفه ای بودن آرایشگر مجهز می شود که حین انجام کار، فشار مناسبی به پوست وارد کند. فشار کم باعث می شود رنگدانه اا در سطح پوست بمانند و با شستشو از بین بروند و فشار زیاد باعث می شود که رنگدانه ها به عمق بیشتری یروند و هاشور از حالت طبیعی خارج شود.
5- نوع پوست:
- پوست معمولی: پوست های معمولی لطیف هستند و رطوبت نسبتا خوبی دارند. این نوع پوست بیشترین ماندگاری میکروبلیدینگ را دارد.
- پوست خشک: پوست های خشک رتبه بعدی ماندگاری میکروبلیدینگ ابرو را دارند. رطوبت این نوع پوست کم تر است و حالت کشیدگی دارد. برای آن که ماندگاری بیشتری روی پوست خشک باشد، باید پس از انجام آن روش های مراقبتی پوست انجام شود.
- پوست چرب: پوست های چرب نسبت به پوست خشک و معمولی رنگدانه ها را از زمان کمتری در خودشان نگه می دارند. چربی های اضافی که در این نوع پوست ترشح می شوند، همانند یک مانع بر سر راه رنگدانه ها قرار می گیرند و دوام آنها را کم می کنند.
- پوست مختلط: پوست های مختلط معمولا همانند پوست های چرب در ناحیه پیشانی و ابرو ترشح چربی زیادی دارند، به همین دلیل هم دارای ماندگاری کمتری هستند.
- پوست حساس: پوست های حساس آن دسته از پوست های بسیار نازک و لطیف هستند که نسبت به درمان های اینچنین واکنش نشان می دهند. پوست های حساس نمی توانند میکروبلیدینگ را به مدت زیاد روی ابروهایشان نگه دارند زیرا برای پوست آزاردهنده می باشد.
آیا میکروبلیدینگ باید ترمیم شود؟
بله. میکروبلیدینگ باید پس از تقریبا ۱۴ الی ۲۰ روز بعد ترمیم شود تا ماندگاری بیشتری پیدا کند. در جلسه ترمیمی، آرایشگر خطوط ابتدایی را که پر کرده است مجددا رنگدانه می زند و یا اگر رنگدانه های بخشی ریخته باشد مجددا به آن رنگ می زند. این کار باعث می شود که میکروبلیدینگ مدت زمان طولانی تری روی ابرو باقی بماند.
دیدگاهتان را بنویسید